+36 30 2440717 / info@buynow.hu

Szállítási feltételek

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK/MÓDOK

- Az adásvételi szerződés létrehozásával a Szolgáltató köteles a megrendelés kiszállítására, valamint az Ügyfél részére kötelezettség keletkezik a megrendelés átvételére, illetve a vételár és kiszállítási díj megfizetésére.

- A kiszállítási díj a megrendelt termék súlyától és méreteitől függ (a szállítási költségekkel kapcsolatosan további tájékoztatással szolgál a weboldalunkon elhelyezett árlista).

- Az Ügyfél köteles:

utánvétellel történő fizetés esetén a vételárat és szállítási költségeket a futárszolgálat munkatársának az átvétel időpontjában és helyszínén megfizetni. A futárszolgálat a megrendelést a vételár és a szállítási költség teljes megtérítését követően adják át.

banki átutalással történő fizetés esetén a vételárat és szállítási költségeket a Szolgáltató bankszámlájára megfizetni. A megrendelés kiszállítására a vételár a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően kerül sor.

- A termék tulajdonjoga a Szolgáltatóról az Ügyfélre csak a vételár és szállítási költség teljes megtérítésével száll át. A megrendelt termék(ek) a számla (megrendelés) kiegyenlítéséig a Szolgáltató tulajdona.

- A Szolgáltató az Ügyfélnek rendeléskor megadott adatai alapján, a vételár és szállítási költségek megtérítését követően, állítja ki a számlát és küldi el e-mailen keresztül. A számla egyúttal garancialevélként is szolgál.

- A Szolgáltató kivételes esetekben meghatározott összegű előleg fizetését kötheti ki, melyről az Ügyfelet a szerződés megkötése előtt köteles értesíteni.

- Az Ügyfél a csomag átvételénél köteles ellenőrizni a küldeményt, annak megállapítására, hogy a csomagolás sértetlen-e, valamint, hogy a küldemény nem mutatja-e károsodás nyilvánvaló jeleit. Amennyiben a küldemény átvételénél az Ügyfél a károsodás nyilvánvaló jeleit állapítja meg, köteles jegyzőkönyvet felvetetni a futárszolgálat munkatársával. Az Ügyfél ilyen esetben nem köteles átvenni a küldeményt. A küldemény károsodását a szállítás során az Ügyfél köteles a Szolgáltatónak felesleges késedelem nélkül jelenteni.

- A Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni az Ügyfél reklamálását olyan hibás teljesítésre vonatkozóan, amelyet az Ügyfél a termék átvételekor alapos megtekintéssel észrevett, vagy észre kellett volna vennie.

- FIZETÉSI MÓDOK

fizetés utánvétellel: a számla (megrendelés) az Ügyfél által megadott címen a futárnak készpénzzel egyenlíthető ki. banki előre-utalással: a számla (megrendelés) a Szolgáltató által megadott számlaszámra banki átutalással egyenlíthető ki, azonosítószám a rendelés száma, számlatulajdonos: Kokiska s.r.o.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

házhoz szállítás - Magyarország területén a házhoz szállítást a DPD vagy a TRANS-O-FLEX futárszolgálat munkatársai végzik (a szállítási költségekkel kapcsolatosan további tájékoztatással szolgál a weboldalunkon elhelyezett árlista).DPD Magyarország KategóriaSúly Ár Utánvét                                  
 K2 5 Kg 1 890 Ft+ 450 Ft
 K3 15 Kg 1 990 Ft+ 450 Ft
 K4 30 Kg 2 490 Ft+ 450 Ft
 K5 50 Kg 2 890 Ft+ 450 Ft
    


TRANS-O-FLEX


Kategória Súly   Ár Utánvét
 K7 100 kg 17 990 Ft  Nem lehetséges. 
 K8 150 kg 26 990 Ft Nem lehetséges.
    

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - SZEMÉLYES ÁTVÉTELI PONT

  • Stará Kysibelská 695/73b
  • 360 20 Karlovy Vary
  • Česká republika
  • Kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján!
  • Telefon: +3630 2440717